Intralot: Νέα διετής σύμβαση με το Νέο Μεξικό

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 10:27
UPD:10:36
INTRALOT/Mirren Rosie

Την διετή ανανέωση της σύμβασής της με το Νέο Μεξικό εξασφάλισε η Intralot,η οποία μετράει ήδη 11 χρόνια συνεργασίας με την αμερικανική πολιτεία. 

Το διοικητικό συμβούλιο της πολιτείας της Λοταρίας του Νέου Μεξικού αποφάσισε ομόφωνα στις 30 Οκτωβρίου 2018 να προχωρήσει με τη δημιουργία παιχνιδιού συνδεδεμένου με τα αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων (Αθλητική Λοταρία) καθώς και να επικυρώσει διετή ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης με την Intralot για την παροχή των συστημάτων λοταριακών παιχνιδιών.

Η Λοταρία του Νέου Μεξικού θα είναι η πρώτη Λοταρία των ΗΠΑ που εγκρίνει ένα παιχνίδι αθλητικών προγνωστικών, που θα διαθέσιμο στο σύνολο του λιανικού δικτύου της, το οποίο και  αριθμεί περίπου 1.100 τερματικά. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις επιλογές τους από μια ευρεία γκάμα αθλητικών γεγονότων, που θα τους παρέχεται παράλληλα με προγνωστικά (Parlay games).

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εξειδίκευση της ολιστικής πλατφόρμας αθλητικής λοταρίας της Intralot, μαζί με το λογισμικό για 1.100 τερματικά. Επίσης θα παρέχει την πλήρη σειρά εμπορικών υπηρεσιών και προγνωστικών που θα εγγυώνται τις αποδόσεις καθώς και υπηρεσίες προϊόντων και μάρκετινγκ (προσέλκυση, διατήρηση παικτών και προωθητικές ενέργειες).

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, όχι μόνο διότι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με έναν εξαιρετικό πελάτη αλλά και διότι ανοίξαμε νέους δρόμους για μια αθλητική λοταρία, αξιοποιώντας την εκτενή μας εμπειρία και την πιο σύγχρονη τεχνολογία μας αθλητικών προγνωστικών, το πρώτο μας τέτοιο έργο στις ΗΠΑ μετά την άρση της ομοσπονδιακής απαγόρευσης (PASPA). Προσβλέπω στη νέα αυτή εποχή, στην οποία θα μεταφέρουμε όλη μας την εμπειρία για το εκσυγχρονισμό των λοταριών, ενώ παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Λοταρία του Νέου Μεξικού για την εμπιστοσύνη τους και τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας.»

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα