Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς: Η εντυπωσιακή άνοδος και η επιτυχία του συστήματος franchise

Sponsored Content
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 16:57

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Πουκαμισάς ανακοινώνει συνεχώς την ίδρυση νέων Φροντιστηρίων του σε όλη την Ελλάδα μέσω του συστήματος Franchise!

 Η εκπαίδευση είναι ένας επιχειρηματικός κλάδος που ανθίσταται στην κρίση. Αυτό επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο από τον εκπαιδευτικό όμιλο Πουκαμισάς, ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια έχει ιδρύσει 53 νέα Φροντιστήρια !

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, με 66 εκπαιδευτήρια σε όλη τη χώρα, 8.662 μαθητές να φοιτούν φέτος σε αυτά  και 726 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Πλέον, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, δεν δραστηριοποιείται μόνο στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης, αλλά έχει εισέλθει δυναμικά και σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους, αφού αυτήν την στιγμή, πέραν από τα 66 Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Πουκαμισάς λειτουργούν και :

Επίσης από φέτος ο  Όμιλος λειτουργεί το Διαδικτυακό του Φροντιστήριο τόσο στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης, όσο και στον τομέα των ξένων γλωσσών για τους μαθητές των περιοχών, όπου δεν λειτουργεί Φροντιστήριο Πουκαμισάς !

Τα επιμέρους εκπαιδευτικά «προϊόντα» του Ομίλου συνδυάζονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του ομίλου να λειτουργούν εκπαιδευτικούς πολυχώρους!

Προκειμένου κάποιος να ιδρύσει ένα εκπαιδευτικό κέντρο του ομίλου Πουκαμισάς, δεν προϋποτίθεται να είναι εκπαιδευτικός, αφού ο όμιλος υλοποιώντας σύστημα ISO 9001:2015 στα εκπαιδευτήριά του έχει κατοχυρώσει τη «συνταγή» της επιτυχίας και της ομοιογενούς λειτουργίας, με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά standards.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 διεξάγεται στα κεντρικά γραφεία της Αργυρούπολης, ημερίδα με θέμα:  Franchise στην Εκπαίδευση μέσω Συνεργατικών Ομάδων

Παρακάτω, θα δούμε κάποιες ιστορίες επιτυχίας συνεργατών του Ομίλου, οι οποίοι πριν λίγο καιρό πήραν την απόφαση και σήμερα λειτουργούν επιτυχημένα Φροντιστήρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς!

Ιωάννης Φράγκος, Φιλόλογος

Διευθυντής σπουδών και συνιδιοκτήτης μαζί με τον κύριο Νίκο Μάνη, επίσης φιλόλογο, στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ιλίου (κέντρο) και Αγίων Αναργύρων.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα  να ανοίξετε φροντιστήριο με τη διαδικασία του franchise ;

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ευρέως γνωστά τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στη κοινή γνώμη γενικότερα. Τα γνώριζα, όχι μόνο ως brand name, αλλά για την ποιότητα και το βάθος των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών. Αυτά που σου προσφέρει ο εκπαιδευτικός όμιλος Πουκαμισάς, πέρα από την «αναγνωρισιμότητα», αλλά κυρίως στην καθημερινή λειτουργία του φροντιστηρίου σου, όπως όλο το εκπαιδευτικό υλικό, τα διαγωνίσματα, τα βιβλία, τα φύλλα εργασίας, το σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών, αλλά και φυσικά, η εξωστρέφεια, η διαφήμιση και η τεχνογνωσία που σου παρέχει σε όλες τις κατευθύνσεις της δουλειάς μας, ήταν οι λόγοι που με έστρεψαν σε αυτήν την επιλογή.

Σε τι πιστεύετε ότι σας βοηθάει η συνεργασία με τον Όμιλο Πουκαμισά ; Είναι μόνο το όνομα ή υπάρχουν κι άλλοι λόγοι ;

Η συνεργασία μου με τον Όμιλο Πουκαμισά με βόηθησε πολύ περισσότερο από όσο προσδοκούσα. Ο Όμιλος αυτός έχει αναπτύξει άρτια οργανωμένες δομές, οι οποίες σε στηρίζουν σε κάθε βήμα. Ουσιαστικά με την είσοδό σου στον Όμιλο εκπαιδεύεσαι με τρομερή συνέπεια, τόσο ως προς την εκπαιδευτική λειτουργία της μονάδας σου, όσο και ως προς την επιχειρηματική υποστήριξή της, που πραγματικά δεν σου αφήνονται περιθώρια, να κάνεις λάθη και  με βεβαιότητα οδηγείσαι στην επιτυχία. Υπάρχει καθημερινή υποστήριξη και ενημέρωση από όλα τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου, αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πρόεδρο, κύριο Αθανάσιο Πουκαμισά.

Θεωρείτε ότι είναι ασφαλής η επένδυση στον κλάδο της εκπαίδευσης; 

 Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πρόκειται για μια ασφαλή επένδυση, αφού οι γονείς επενδύουν σημαντικά ποσά στην ιδιωτική εκπαίδευση των παιδιών τους καθημερινά. Έτσι, μια οργανωμένη εκπαιδευτική δομή απαντά στην ανάγκη των γονέων για συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των παιδιών τους, πράγμα που ποτέ δεν θα αλλάξει στην ελληνική κοινωνία, αλλά και διεθνώς.

Μέσα σε τρία χρόνια ανοίξατε  και δεύτερο φροντιστήριο σε γειτονική περιοχή. Τι σας ώθησε να πάρετε αυτή την απόφαση ;

 Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου σίγουρα. Η μεγάλη εισροή του κόσμου και η αποδοχή από τις πρώτες ημέρες ίδρυσης του Φροντιστηρίου είναι οι λόγοι που μας ώθησαν στην απόφαση ίδρυσης ενός νέου.

Τι θα συμβουλεύατε έναν μελλοντικό δικαιοδόχο του ομίλου Πουκαμισάς;

 Θα τον συμβούλευα να επενδύσει χρήματα στον γοητευτικό χώρο της εκπαίδευσης έχοντας δίπλα του τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Η προσωπική σου προσπάθεια σε συνδυασμό με αυτή την τεχνογνωσία φέρνουν με βεβαιότητα την επιτυχία.

Κωνσταντίνος Μπακάρας

Διευθυντής σπουδών στο Φροντιστήριο Πουκαμισάς Αμπελοκήπων - Πανόρμου

Ποια ήταν η επαγγελματική σας δραστηριότητα, πριν συνεργαστείτε με τον Όμιλο Πουκαμισά ;

Πριν την συνεργασία μου με τον Όμιλο Πουκαμισά, εργάστηκα ως μηχανολόγος μηχανικός και πιο συγκεκριμένα με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, στο εργοστάσιο «ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ».

Όντας εκτός του κλάδου, πώς προσαρμοστήκατε και ποια ήταν η πορεία του φροντιστηρίου σας ;

Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το εκάστοτε process, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία σε οποιοδήποτε εγχείρημα, αφορά κυρίως στην αγάπη αυτού που κάνεις, την προσήλωση στον στόχο και την πάρα πολύ δουλειά. Η πορεία του δικού μου φροντιστηρίου χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα καλή κι αυτό γιατί προσπαθώ να συνδυάζει όλα τα προηγούμενα. 

Υπήρξε ικανοποιητική η υποστήριξη από τον Όμιλο την επόμενη μέρα;

Η υποστήριξη από τον όμιλο ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές μου προσδοκίες, ως υποψήφιος δικαιοδόχος.

Θεωρείτε ότι είναι ασφαλής η επένδυση στον κλάδο της εκπαίδευσης;

Η εκπαίδευση πιστεύω ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της ελληνικής οικογένειας. Είναι κάτι που δύσκολα θα αλλάξει γι’ αυτό  και θεωρώ ότι η επένδυση στον κλάδο της εκπαίδευσης είναι και θα παραμείνει απόλυτα ασφαλής.

Δεδομένων των ωρών εργασίας που απαιτούνται πώς κρίνετε τις οικονομικές απολαβές ;

Ένας από τους κανόνες που διέπουν μια ελεύθερη αγορά είναι το ότι «όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα παίρνεις». Έτσι και στον κλάδο της εκπαίδευσης, το ύψος των οικονομικών απολαβών είναι ανάλογο με την αφοσίωση, την εργατικότητα και την αποδοτικότητα τόσο των συνεργατών σου όσο και των μαθητών σου.

Πώς βλέπετε το μέλλον; Σκέφτεστε να ανοίξετε και άλλο φροντιστήριο;

Το άνοιγμα ενός ακόμη φροντιστηρίου είναι στα πλάνα μου, αρκεί να βρεθεί ο σωστός προγραμματισμός ως προς τον χρόνο ενασχόλησης, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο ποιοτικό.

Τι θα συμβουλεύατε έναν μελλοντικό δικαιοδόχο του ομίλου Πουκαμισάς;

Θα τον συμβούλευα καταρχήν να εμπιστευθεί τον εκπαιδευτικό όμιλο Πουκαμισάς και να κάνει το επόμενο βήμα, εισερχόμενος στο επιχειρείν στην εκπαίδευση, γιατί πραγματικά είναι ένας γοητευτικός και πολύ όμορφος κλάδος. Επίσης θα τον συμβούλευα να υλοποιήσει τη συνταγή της επιτυχίας που του δίνεται «έτοιμη» και δοκιμασμένη επί 30 συναπτά έτη, με όσο το δυνατόν περισσότερη συνέπεια, ακρίβεια και εργατικότητα μπορεί. Οι μελλοντικοί συνεργάτες του ομίλου, θα πρέπει να νιώθουν εξαιρετικά ασφαλείς, καθώς επιλέγουν την πιο  αναγνωρίσιμη, αξιόπιστη και τίμια επαγγελματική πρόταση της εκπαιδευτικής αγοράς. 

Πληροφορίες Franchise :

Κεντρική Διοίκηση : Λεωφ. Βουλιαγμένης 46 & Αλεξιουπόλεως – Αργυρούπολη

Τηλ. 210 9913300



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα