Χ.Α.: Σε πτωτική τροχιά και πάλι ο Γενικός Δείκτης

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2006 13:04
UPD:13:09

Εξανεμίστηκαν τα κέρδη που κατέγραφε το πρωί ο γενικός δείκτης, ο οποίος αυτή την ώρα (12:44) υποχωρεί κατά 0,96%, στις 3.872,02 μονάδες.

«Τεχνικά, είμαστε σε υπερπουλημένα επίπεδα. Νομίζω ότι οι 3.830 αποτελούν το σημείο στήριξης και λογικά θα περάσει μία περίοδος σταθεροποίησης πριν η αγορά δοκιμάσει να κινηθεί υψηλότερα», δήλωσε στο Reuters ο κ. Νίκος Γαλούσης, επικεφαλής ανάλυσης στην Κάππα Χρηματιστηριακή.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 97,3 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες κινούνται πτωτικά εξαιρουμένου του δείκτη Υγείας, ο οποίος σημειώνει οριακή άνοδο κατά 0,17%.

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις μόνο 13 ενισχύονται, 63 καταγράφουν απώλειες και 11 παραμένουν αμετάβλητες.

Η μετοχή της Cosmote υποχωρεί κατά 3,11%, ενώ ο ΟΤΕ, η EFG Eurobank, η ΔΕΗ, η Βιοχάλκο, η Εμπορική Τράπεζα και η Τιτάν σημειώνουν πτώση μεγαλύτερη του 2%.

«Εάν συνεχιστεί το κλίμα αβεβαιότητας, δεν αποκλείονται περαιτέρω ρευστοποιήσεις εν όψει της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) της Εθνικής, αλλά και της εισαγωγής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), οι οποίες αναμένεται να αντλήσουν σημαντική ρευστότητα από την αγορά. Οι προσδοκίες παραμένουν θετικές, καθόσον η ανάπτυξη της οικονομίας διατηρείται», αναφέρει η Beta Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα