Folli Follie: Δεν θέλει την Ernst & Young για ελεγκτή, αναβάλλει την Γ.Σ.

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 16:39
UPD:16:39
Eurokinissi

Την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο, Τετάρτη 10/10, Γενικής Συνέλευσης εισηγείται η διοίκηση της Folli Follie, καθώς δεν έχει χει ολοκληρωθεί η σύνταξη των αναθεωρημένων ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της διαχειριστικής χρήσεως 1/1/2017 – 31/12/2017. Παράλληλα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έχει συναινέσει στο διορισμό ελεγκτών, αλλά δεν επιθυμεί τον διορισμό της Ernst & Υoung. 

«Η Εταιρεία μας συναίνεσε και ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στον διορισμό ελεγκτών για την πραγματοποίηση του ανωτέρω ελέγχου, ενώ, κατά την εν λόγω δικάσιμο, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δήλωσε ρητά προς το Δικαστήριο, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της, ότι δεν επιθυμεί τον διορισμό της Ernst & Young ως ελεγκτή.

Ενόψει των ανωτέρω, η Εταιρεία μας πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό, μετά την έκδοση της σχετικής απόφασης του Δικαστηρίου, δια της οποίας θα οριστούν οι ελεγκτές που θα αναλάβουν τον έλεγχο του συνόλου των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας μας για την χρήση 2017» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση, εφόσον η πρόταση για αναβολή γίνει δεκτή από τους μετόχους, η Εταιρεία, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία. 

 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα