Microsoft Hellas: Εκδήλωση για τις ΜΜΕ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2006 16:36

Ο Harry Brelsford, διευθύνων σύμβουλος της SMB Nation και συγγραφέας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ήταν ο προσκεκλημένος ομιλητής σε ημερίδα που οργάνωσε η Microsoft Ελλάς στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και εκπαίδευσης των συνεργατών της.

Η παρουσίαση, με θέμα «Μικρές Επιχειρήσεις – Μεγάλα Κέρδη», επικεντρώθηκε στην αυξανόμενη σημασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική και τη διεθνή οικονομία, και περιλάμβανε πρακτικές συμβουλές για την αύξηση των πωλήσεων και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς επιχειρήσεις με λιγότερους από 50 υπαλλήλους.

Ο Harry Brelsford δραστηριοποιείται στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Το συγγραφικό του έργο είναι ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς έχει εκδώσει 14 βιβλία και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 250 άρθρα σε θέματα τεχνολογίας και επιχειρήσεων. Είναι επίσης ο ιδρυτής της SMB Nation, που έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δείχνοντάς τους πώς να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα Small Business Specialist της Microsoft, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες της Microsoft που εξειδικεύονται στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών προς τις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα