Παράταση για την καταχώρηση των αιτήσεων ενεργοποίησης δικαιωμάτων αγροτών

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2006 13:13

Ολιγοήμερη παράταση για την ολοκλήρωση της καταχώρησης των συμπληρωμένων αιτήσεων ενεργοποίησης των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης της νέας Κ.Α.Π, έδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Κώστας Σκιαδάς.

«Η πορεία συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων ενεργοποίησης των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης από τους δικαιούχους αγρότες εξελίσσεται κανονικά, στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) της χώρας μέσα στα πλαίσια των προθεσμιών που έχουν τεθεί.

Οι περισσότερες Ε.Α.Σ. έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία καταχώρησης και προχωρούν στην περαιτέρω προβλεπόμενη φάση. Ωστόσο, επειδή εντοπίζονται και ορισμένες περιπτώσεις οι οποίες βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποδέχεται μια ολιγοήμερη χρονική δυνατότητα διευκόλυνσης της καταχώρησης των συμπληρωμένων αιτήσεων ενεργοποίησης ώστε να ανταποκριθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καθώς και οι Ε.Α.Σ. στη διαδικασία διασφάλισης των επιδοτήσεων των παραγωγών μέχρι το 2013», δήλωσε ο γ.γ. του υπουργείου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα