Aρχίζει το πρώτο μετα-μνημονιακό Roadshow του Χ.Α. στο Λονδίνο

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 12:23
UPD:12:24
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Υψηλόβαθμα στελέχη 33 ελληνικών επιχειρήσεων δίνουν το «παρών» στο 13ο ετήσιο Roadshow που διοργανώνει ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών σήμερα, Τετάρτη, και αύριο στο Λονδίνο. Πρόκειται για το πρώτο μεταμνημονιακό Roadshow που λαμβάνει χώρα και θα είναι ενδεικτικό των διαθέσεων των ξένων επενδυτών απέναντι στην ελληνική οικονομία.

Αύριο στις 12:30 ώρα Ελλάδος αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία προς κοινό επενδυτών ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επενδυτικών οίκων, ενώ οι εκπρόσωποι των ελληνικών επιχειρήσεων έχουν προγραμματίσει 670 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους τουλάχιστον 130 αναλυτών και διαχειριστών χαρτοφυλακίων αλλά και 95 επενδυτικών funds. 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο 13ο Roadshow του Χ.Α είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Autohellas, Genergy Holdings, Ελλάκτωρ, ΕΛΤΕΧ Ανεμος, ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΚΟΡ, Eurobank, Φουρλής, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - ΤΕΡΝΑ Energy, Grivalia Properties, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Intralot, Κρι Κρι, Lamda Development, Motor Oil, MLS, Μυτιληναίος Holdings, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν και Βιοχάλκο.

Αναμένεται να επισημάνουν τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται για την ελληνική αγορά μετά το τέλος της οχταετούς επώδυνης περιόδου των μνημονίων. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα