Στον έλεγχο της Starwood το μάνατζμεντ του «Αστέρα»

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2006 19:29

Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ υπέγραψε συμφωνία με την οποία αναθέτει στη Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc (Starwood) τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αστήρ Παλάς στη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα στη «Ν» το Σάββατο 3 Ιουνίου και την Τρίτη 6 Ιουνίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/06/1199603.htm .

Η Starwood θα αναλάβει επίσημα τη διαχείριση του συγκροτήματος την 1η Ιουλίου 2006. Από την ημερομηνία αυτή, το ξενοδοχείο Αρίων και τα παρακείμενα bungalows θα μετονομασθούν σε Arion Hotel and Villas, a Luxury Collection Resort, ενώ το ξενοδοχείο Ναυσικά θα μετονομασθεί σε The Westin Nafsika Hotel. Το ξενοδοχείο Αφροδίτη θα συνεχίσει να λειτουργεί με την σημερινή του επωνυμία έως τα τέλη Οκτωβρίου 2006, οπότε και θα αρχίσει εκτεταμένη ανακαίνιση του ώστε να μετατραπεί σε W Hotel σε συνδυασμό με το διάσημο Bliss spa.

Παράλληλα, θα εξετασθεί η δυνατότητα λειτουργίας σύγχρονου συνεδριακού κέντρου το οποίο θα ενισχύσει το ρόλο του Αστέρα στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού στην ΝΑ Μεσόγειο.

Η συμφωνία σηματοδοτεί την εισαγωγή στην Ευρώπη του W Hote, μίας νέας μορφής ξενοδοχειακής εμπειρίας που έχει γνωρίσει επιτυχία στη Βόρειο Αμερική.

«Χαιρετίζω την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστήρ Παλάς για την επιλογή της Starwood, μετά από διεθνή διαγωνισμό επιλογής διαχειριστή που ξεκίνησε με 23 ενδιαφερόμενους» υπογράμμισε ο Τάκης Αράπογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλας.

«Ο Αστέρας είναι μοναδικό θέρετρο στην Ελλάδα και η άφιξη ενός ξενοδοχειακού διαχειριστή του μεγέθους και την ποιότητας της Starwood θα ενισχύσει την φήμη του και θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Πιστεύω ότι η άφιξη της Starwood θα συνοδευτεί από μεγάλη επένδυση στο έμψυχο δυναμικό τού Αστέρα, με συνεχή και εκτενή εκπαίδευση του προσωπικού του. Είναι μία κίνηση που θα αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για τον Αστέρα, όσο και για την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδος συνολικά».

«Με χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη αυτών των τριών εξαιρετικών ξενοδοχείων στα brands μας στην Ελλάδα, έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ευρώπη. Οι προσθήκες αυτές θά προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και επιλογές στους πελάτες μας ανά τον κόσμο», είπε ο Roeland Vos, Πρόεδρος της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής της Starwood Hotels & Resorts. «Με το W brand σύντομα στην "Αφροδίτη", συνεχίζουμε την επέκταση του W στην Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την ευκαιρία να απολαύσουν ένα brand γνωστό για το μοναδικό συνδυασμό του μοντέρνου σχεδιασμού, της άνεσης και την εμφανή επιρροή από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και της τέχνης».

H Starwood ήδη διαχειρίζεται τέσσερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα υπό το διακριτικό τίτλο του Luxury Collection, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία στην Αθήνα, το Vedema Resort στη Σαντορίνη, το Αγία Μαρίνα Resort & Villas στη Μύκονο και το Blue Palace Resort & Spa στην Ελούντα της Κρήτης.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc είναι μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες στο κόσμο με περίπου 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες στο κόσμο και 145.000 εργαζομένους στα ιδιόκτητα και υπό διαχείριση ξενοδοχεία της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα