Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εκποιήσεις μετοχών

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2006 18:20

Α. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την απόφαση 12/667/26.5.2006 της Εκτελεστικής της Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα:

1. Το διορισμό της εταιρείας PRELIUM Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης 833 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ, κυριότητας Στέφανου Ορφανίδη του Λεωνίδα, με επίσπευση της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ.

2. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Υποστήριξης ΟΑΣΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 19 Ιουνίου 2006, ημέρα Δευτέρα, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28/15.2.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, όπως έχει οριστεί από την επισπεύδουσα, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

3. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Β. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την απόφαση 13/667/26.5.2006 της Εκτελεστικής της Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα:

1. Τη χορήγηση άδειας προς την επισπεύδουσα Αικατερίνη Χυτά για την εκποίηση 2.640 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία NEXANS HELLAS A.B.E., κυριότητας Κωνσταντίνου Νικολαΐδη του Αντωνίου.

2. Το διορισμό της εταιρείας PROTON SECURITIES Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Υποστήριξης ΟΑΣΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 29 Ιουνίου 2006, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28/15.2.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, όπως έχει οριστεί από την επισπεύδουσα, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα