Σε τροχιά κερδοφορίας και στο α' εξάμηνο η Interamerican

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 14:49
UPD:14:52

Σε τροχιά κερδοφορίας παρέμεινε η Interamerican στο α’ εξάμηνο του 2018, με την παραγωγή ασφαλίστρων να αγγίζει τα 184,7 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο κατά 4,2% σε ετήσια βάση.

Την ίδια ώρα, τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 13,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κέρδη ενισχύθηκαν κατά 7% και ανήλθαν σε 10,6 εκατ. ευρώ.

«Σε μια περίοδο υψηλών απαιτήσεων και στη βάση ενός φιλόδοξου πλάνου για τη βιώσιμη ανάπτυξη του οργανισμού, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές οι επιδόσεις μας, δεδομένου ότι υλοποιούνται κρίσιμα έργα για την ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Καντώρος.

«Σ' αυτή τη δημιουργική προσπάθεια, έρχεται ως επιστέγασμα η αύξηση των κερδών και του κύκλου εργασιών της εταιρείας, με παραγωγικά αποτελέσματα, στα οποία συνεισφέρουν όλα τα δίκτυα διανομής» έσπευσε να προσθέσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δείκτης φερεγγυότητας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, καθώς στις ασφάλειες Ζωής ανήλθε στο 164%, στις ασφάλειες Ζημιών στο 194% και στις ασφάλειες Βοήθειας στο 138%.

Ταυτόχρονα, τα λειτουργικά έξοδα, κατά τη διάρκεια του α’ εξαμήνου του 2018, περιορίστηκαν σημαντικά στα 57,8 εκατ. ευρώ.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα