Συνεργασία Penauille Servisair και Goldair Handling

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2006 12:47

Στο παγκόσμιο δίκτυο της διεθνούς εταιρείας επίγειων εξυπηρετήσεων Penauille Servisair, εντάχθηκε η Goldair Handling, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης των αεροδομίων.

Η σχετική συμφωνία συνεργασίας, υπεγράφη κατά διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου των εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης της ΙΑΤΑ.

Με τη συμφωνία αυτή που καλύπτει τους τομείς Marketing - Τεχνολογίας - Ποιότητας και Εκπαίδευσης, οι αεροπορικές εταιρείες- πελάτες της Penauille Servisair, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ελληνικά αεροδρόμια από ένα μόνο φορέα, την Goldair Handling, η οποία εκτός από τα εμπορικά οφέλη, θα κερδίσει σε τεχνολογία, προβολή κ.λπ. Ταυτόχρονα, παρέχεται η δυνατότητα στις δύο εταιρίες από κοινού, να δραστηριοποιηθούν σε τρίτες χώρες, της ευρύτερης γειτονικής με την χώρα μας περιοχής.

Η Goldair Handling είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε άδεια στην παροχή επίγειων εξυπηρετήσεων και δραστηριοποιείται ήδη στα κυριότερα αεροδρόμια της Ελλάδας, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας ετησίως πάνω από 37.000 κινήσεις αεροσκαφών, 4 εκατ. επιβάτες και 45.000 τόνους εμπορευμάτων και ταχυδρομείου.

Από την πλευρά της η Penauille Servisair, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Handling στον κόσμο, εξυπηρετώντας 102 εκατ. επιβάτες ετησίως, με δραστηριοποίηση σε πάνω από 140 αεροδρόμια, σε 28 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους.

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα