P&K: Νέα εταιρική ταυτότητα και εξωστρεφής προσανατολισμός

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2006 20:56

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων λειτουργίας στην εγχώρια αγορά, η P&Κ ανακοίνωσε σήμερα τους στόχους και την στρατηγική της για τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, η P&K προετοιμάζει την επέκτασή της σε γειτονικές χώρες, και ενισχύει τις προσπάθειές της στην περιοχή του Asset Management, ενώ επιδιώκει την άνοδο στην «αλυσίδα» της αξίας παρακάμπτοντας τους μεσολαβητές, την διατήρηση των περιθωρίων κέρδους και τέλος, την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων σε εναλλακτικές επενδύσεις.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η νέα στρατηγική της Εταιρείας πραγματώνεται με την αλλαγή ταυτότητας από Π&Κ σε P&K. Το νέο λογότυπο εκφράζει ξεκάθαρα τον εξωστρεφή προσανατολισμό, σύμφωνα με τη διοίκηση.

O κ. Αχιλλέας Κοντογούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της P&K, δήλωσε: «Ενόψει των εκτιμώμενων εξελίξεων στο μακροοικονομικό περιβάλλον και τις αγορές κεφαλαίου στην Ελλάδα και παγκοσμίως, η P&K εστιάζει σε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, σε ιδιώτες (μέσω asset management & financial planning) και θεσμικούς επενδυτές αλλά και τους φορείς δημοσίου συμφέροντος».

Η P&Κ απαρτίζεται από την P&Κ Α.Ε., η οποία είναι μητρική εταιρεία του Ομίλου, την χρηματιστηριακή εταιρεία P&K Securities Α.Ε. και την εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων P&K Mutual Funds Management Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα