Πετραλιά: Eλπιδοφόρος τομέας ο αγροτουρισμός

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2006 17:48

«Ο Γυναικείος Ηπειρώτικος Συνεταιρισμός είναι μια πρωτοβουλία η οποία, όχι απλώς συμβάλλει στην ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης, αλλά επιδρά σημαντικά στην ανάδειξη του αγροτουριστικού μοντέλου της περιοχής...

Η σημαντική ανάπτυξη του αγροτουρισμού μέχρι σήμερα και οι ελπιδοφόρες προοπτικές του στο μέλλον επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να επανακαθορίσει τη σχέση της με τον τουρισμό.

Μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για όλους τους μήνες του χρόνου.

Ο τουρισμός της υπαίθρου με όλες τις εκδηλώσεις και τις προεκτάσεις του βρίσκεται στο κέντρο της πολιτικής που ακολουθούμε για την περιφερειακή ανάπτυξη. Στηρίζουμε τις προσπάθειες στον αγροτουρισμό και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να πιστοποιηθεί.

Ο νομός Ιωαννίνων, ήδη ξεχωρίζει στον αγροτουριστικό χάρτη της χώρας. Πολύ σύντομα, και μέσα από την κατάλληλη προβολή και διαφήμιση, είναι βέβαιο ότι η περιοχή θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο στο τουριστικό στερέωμα».

Αυτά τόνισε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη Πετραλιά μετά την επίσκεψή της στον τοπικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών στο πλαίσιο του 1ου Πανευρωπαϊκού Φόρουμ για τον Αγροτουρισμό που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/15/1203315.htm .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα