Φώλιας: Eχουν αναδειχθεί καθηγητές στο ΠΑΣΟΚ στη «λογιστική απορρόφηση»

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 18:19

«Το ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει πως εκεί που σταματάει η κοινή λογική αρχίζει η αντιπολιτευτική σκοπιμότητα.

Το Μάρτιο του 2004 παραλάβαμε την απορροφητικότητα του Γ' ΚΠΣ στο 21,47%. Με στοιχεία της 1.6.06 η απορροφητικότητα έχει ανέλθει στο 44%. Στοιχειώδεις γνώσεις αριθμητικής επαρκούν για να κατανοήσει κάποιος πως ότι απορρόφησε η προηγούμενη κυβέρνηση σε 50 μήνες, το πετύχαμε εμείς και με το παραπάνω, μόλις σε 26 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι πετύχαμε τον υπερδιπλασιασμό της απορρόφησης», σχολίασε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις της κας Β. Παπανδρέου για την πρόοδο του Γ'ΚΠΣ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/19/1204436.htm .

«Στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Αντί της αυτοκριτικής για πράξεις και παραλείψεις που κόστισαν στη χώρα, αντί της συγγνώμης που οφείλουν στον ελληνικό λαό για το χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες, στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν να παριστάνουν τις Κασσάνδρες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Η μόνη βέβαιη απώλεια είναι αυτή της αξιοπιστίας τους.

Την ίδια στιγμή διατυπώνουν αιτιάσεις για δήθεν ελλιπή ενημέρωση όταν ποτέ δεν αρνηθήκαμε να δώσουμε οποιαδήποτε στοιχεία και όταν έχουμε κατ’ επανάληψη απαντήσει εντός και εκτός του κοινοβουλίου για κάθε θέμα που έχει τεθεί. Φαίνεται πως είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να καταλάβουν. Γι αυτό και φτάνουν μέχρι του σημείου να κάνουν αναφορά σε «λογιστική απορρόφηση» στην οποία έχουν αναδειχθεί καθηγητές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα