ΟΤΕΝΕΤ: Υποβολή προτάσεων στο διαγωνισμό καινοτομίας

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 18:35

Η ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωσε ότι άρχισαν οι εγγραφές του Διαγωνισμού Καινοτομίας ΟΤΕΝΕΤ - Innovation 2006 που τελεί υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για την «Κοινωνία της Πληροφορίας». Η κατάθεση προτάσεων μπορεί να γίνει μέχρι και την 31η Αυγούστου 2006 στον ιστότοπο www.innovation2006.gr . Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες θα συμβάλλουν τόσο στην περαιτέρω εξάπλωση της χρήσης του Διαδικτύου, όσο και στην προώθηση της καινοτομίας στη χώρα μας.

Οι επιτροπές αξιολόγησης της Α' και Β' Φάσης απαρτίζονται από επιστημονικό δυναμικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Η επιτροπή της Γ' Φάσης, που θα αναδείξει τους τελικούς νικητές, απαρτίζεται από εκπροσώπους του επιστημονικού, του επιχειρηματικού, του καλλιτεχνικού κόσμου και των ΜΜΕ.

Η ΟΤΕΝΕΤ θα επιβραβεύσει τις τρεις πρώτες καινοτόμες ιδέες κάθε κατηγορίας, με τα ποσά των 50.000, 25.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα. Η Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας και οι εταιρείες-χορηγοί θα παρέχουν επιπλέον βραβεία στους νικητές. Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΟΤΕΝΕΤ. Εσύ και εγώ, μαζί», η εταιρεία θα διαθέσει το ποσό των 5 € για κάθε έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Innovation 2006. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού εργαστηρίου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών που ερευνά -με καινοτόμες μεθόδους και τη χρήση της τεχνολογίας- την ηπατική αναγέννηση σε κυτταρικό και μοριακό επίπεδο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα