Κτήμα Κ. Λαζαρίδη: Mέρισμα 0,035 ευρώ ανά μετοχή

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2006 16:38

Τη διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ ανά μετοχή για την οικονομική χρήση του 2005 ενέκρινε σήμερα η γενική συνέλευση της βορειοελλαδικής εταιρείας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ.

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας με τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α, στις 7 Αυγούστου 2005. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος αποφασίστηκε η 17η Αυγούστου.

Η γενική συνέλευση εξέλεξε και το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη πενταετία. Εκτελεστικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Ιουλία συζ. Κων.Λαζαρίδη, Γεώργιος Ζάχαρης, Ιωάννης Οξυζίδης και Ανδρέας Ματθίδης. Μη εκτελεστικό μέλος εκλέχθηκε ο κ. Παναγιώτης Κογκαλίδης και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη οι κ. Αθανάσιος Ντινάκης και Γεώργιος Χαρίσκος.

Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας στο χώρο της εκμετάλλευσης εστιατορίου, ενώ ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της στο Καπανδρίτι Αττικής, που περιλαμβάνουν οινοποιητική μονάδα για την παραγωγή κρασιών από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας και χώρους για τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΤΗΛΑ



Σχολιασμένα