Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2006 10:43

Praxis International: «Η αναμονή ανακοίνωσης της αύξησης των επιτοκίων κατά τη συνεδρίαση της Fed την Πέμπτη 29/6 αναμένεται να οδηγήσει σε στάση αναμονής την πλειοψηφία της επενδυτικής κοινότητας. Το γεγονός αυτό πιθανολογούμε ότι θα δημιουργήσει τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών».

Euroxx: «Οριακά κέρδη για τον γενικό δείκτη τιμών της Σοφοκλέους κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες ο FTASE-20 κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο με την μετοχή της Coca Cola HBC να ενισχύεται κατά 3,50%, στον αντίποδα ο FTSE-80 με σημαντικές απώλειες 1,19%. Στις διεθνείς αγορές το κλίμα ήταν θετικό για το σύνολο των κυριότερων χρηματιστηριακών δεικτών. Για σήμερα εκτιμάται ότι το Χ.Α. θα κινηθεί σταθεροποιητικά στα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τάση ήπιας διόρθωσης».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά πραγματοποίησε κέρδη με τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου να πρωταγωνιστούν. Οι εξελίξεις τόσο σε διεθνές επίπεδο, με κύριο εκφραστή τις αγορές των ΗΠΑ, άλλα και οι εξελίξεις σε σχέση με την Εμπορική τράπεζα σε εγχώριο επίπεδο είναι οι βασικοί παράγοντες δημιουργίας και διαμόρφωσης τάσης για τις ελληνικές μετοχές. Επιπρόσθετα η εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσουν τα εταιρικά αποτελέσματα για το α’ εξάμηνο του έτους θα δώσει τον δικό της τόνο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα