Δημοπρασία WiMax: Στις 21 Ιουλίου η κατάθεση των φακέλων

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2006 15:08

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προέβη σήμερα στη δημοσίευση του Τεύχους Προκήρυξης σχετικά με τη διαδικασία της Δημοπρασίας για τη χορήγηση του Δικαιώματος Χρήσης ραδιοσυχνοτήτων (3459-3473 ΜΗz και 3559-3573 MHz) Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης στη ζώνη των 3,5 GHz (δυνατότητα ανάπτυξης δικτύου τεχνολογίας Wi - Max).

Η κατάθεση των φακέλων αιτήσεων συμμετοχής στη Δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2006 και ώρα 10:00 – 13:00.

Η τιμή εκκίνησης της διαδικασίας χορήγησης του Δικαιώματος ορίζεται στα 1.650.000 ευρώ και αποτελεί την ελάχιστη έγκυρη προσφορά στη Δημοπρασία.

Επισημαίνεται ότι η άδεια θα έχει διάρκεια 10 έτη και θα παρέχει το δικαίωμα ανάπτυξης δικτύου ΣΑΠ και παροχής υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών που παρέχονται σε συνδρομητές που κινούνται εντός της ελληνικής Επικράτειας, λαμβάνουν όμως την υπηρεσία σε σταθερά σημεία (νομαδικές υπηρεσίες).

Οι συγκεκριμένες ραδιοσυχνότητες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της υποδομής Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης.

Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να αναπτύξει την αναγκαία υποδομή για την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών τουλάχιστον στο 20% του πληθυσμού σε επτά γεωγραφικές ζώνες της χώρας εντός τεσσάρων ετών από τη χορήγηση του δικαιώματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα