Αρχισε η αποστολή Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού σε 100.000 δικαιούχους του ΟΓΑ

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2006 17:28

Την έναρξη της αποστολής των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού σε 100.000 δικαιούχους του, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Γεωργικών ασφαλίσεων (ΟΓΑ) στο πλαίσιο της υλοποίησης των Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας».

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» περιλαμβάνει 8ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ τουριστικά καταλύματα.

Οι 100.000 δικαιούχοι θα λάβουν ταχυδρομικώς:

- Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκπτωτικά Κουπόνια για τα μέσα μεταφοράς

- Κατάλογο με 1.650 συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα, επιπλωμένες κατοικίες και Camping σε όλη την Ελλάδα), τον οποίο μπορούν να συμβουλευτούν και να επιλέξουν το τόπο των διακοπών τους

Ο ΟΓΑ ενημερώνει επίσης ότι τα 1.650 τουριστικά καταλύματα που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ/ΛΑΕ, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δικαιούχους του καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των προγραμμάτων, έως 7-01-2006. Επίσης ο Ο.Γ.Α. γνωστοποιεί στους δικαιούχους ότι τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού δεν χρειάζονται επικύρωση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα