Τσιτουρίδης: Eνδεχόμενες αλλαγές στο σχέδιο για το ασφαλιστικό των τραπεζών

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2006 19:29

Συνάντηση με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέκος Αλαβάνος, συνοδευόμενος από τον Δημ. Στρατούλη, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ, υπεύθυνο για θέματα εργατικής πολιτικής.

Μετά τη συνάντηση ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης δήλωσε ότι επισήμανε στον πρόεδρο του ΣΥΝ «πως για όλα αυτά τα ζητήματα και στο χώρο των εργασιακών σχέσεων και στο χώρο του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, η κυβέρνηση προχωρά συζητώντας με τους κοινωνικούς εταίρους και για μια σειρά από τα ζητήματα αυτά το Φθινόπωρο, έχοντας εξαντλήσει το κύκλο των διαβουλεύσεων μας και των συζητήσεων μας με τους κοινωνικούς εταίρους, θα έρθουμε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην Βουλή για να συζητήσουμε με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας».

Ερωτηθείς για το θέμα της γνωμοδότησης του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το ΕΤΑΤ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/13/1217481.htm , ο κ. Τσιτουρίδης εκτίμησε «ότι μέσα στην εβδομάδα σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Επικρατείας και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του, θα προχωρήσουμε σε ενδεχόμενες αλλαγές στο σχέδιο που προωθούμε».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα