Είσοδος της Yoleni's στην αμερικανική αγορά

Το πρώτο franchise κατάστημα
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 18:00
UPD:18:15

Από την έντυπη έκδοση

Είσοδο στην αμερικανική αγορά κάνει η Yoleni’s, προχωρώντας στη δημιουργία του πρώτου franchise καταστήματος στο Providence της πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ. Το Yoleni’s store στο Providence καλωσόρισε τους επισκέπτες του στις αρχές Μαΐου 2018, σε ιστορικό κτήριο του 1895 στο κέντρο της πόλης. 

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μελλοντικά καταστήματα της εταιρείας στις ΗΠΑ, που θα αναπτυχθούν επίσης με τη μέθοδο του franchise και για τη δημιουργία των οποίων πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις. 

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έχει βασιστεί στο μοντέλο του ανανεωμένου Flagship store της Αθήνας, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν το παραδοσιακό παντοπωλείο με 800 και πλέον προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, καθώς και  αντιπροσωπευτικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, συνοδεία εκλεκτών ελληνικών κρασιών. 

Το Yoleni’s ξεκίνησε το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen με 2.000 και πλέον ελληνικά προϊόντα από 180 μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Το Νοέμβριο του 2016, η εταιρεία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα