Multirama: Τρία νέα καταστήματα

Σε Μεσολόγγι, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2006 09:41

ΤΡΙΑ νέα καταστήματα Multirama εκτός Αθηνών, σε Μεσολόγγι, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, εγκαινίασε πρόσφατα η αλυσίδα καταστημάτων πληροφορικής και τεχνολογίας. Το τελευταίο μάλιστα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα εκτός Αθηνών με έκταση 500 τ.μ. και ανάπτυξη σε τρία επίπεδα.

Το συγκεκριμένο μάλιστα κατάστημα για την εταιρεία σηματοδοτεί την ανάπτυξη του δικτύου της Multirama με τη λειτουργία μεγάλων καταστημάτων στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και την υλοποίηση του σχετικού πλάνου επέκτασης με μεγάλα καταστήματα στην επαρχία που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από τη διοίκηση της εταιρείας. Επιπλέον, το νέο Μultirama Ηρακλείου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα στο πανελλαδικό δίκτυο, με πρώτο το κατάστημα της αλυσίδας στο The Mall της Αθήνας με 1.500 τ.μ..

«Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων Multirama σε όλη την Ελλάδα, εξελίσσεται δυναμικά και με γρήγορους ρυθμούς. Τα 76 καταστήματα που αριθμεί σήμερα το δίκτυό μας, εδραιώνουν τον ηγετικό ρόλο της Multirama στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας στην Ελλάδα και καλύπτουν γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύντομα, νέα καταστήματα θα καλύπτουν ολόκληρη την επικράτεια», δηλώνει ο κ. Γ. Βασιλάκος, διευθυντής δικτύου της επιχείρησης.

Μαζί με τα καταστήματα των Ιωαννίνων και του Μεσολογγίου, τα νέα Multirama αυξάνουν το συνολικό αριθμό του δικτύου σε 76 καταστήματα, ισχυροποιώντας την παρουσία της Multirama στην ελληνική αγορά, ως το πρώτο ελληνικό εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

Το νέο ιδιόκτητο κατάστημα Multirama στο Μεσολόγγι, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε υπερσύγχρονο χώρο 110 m2, ενώ το νέο Multirama στη Θάσο, το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο franchise, βρίσκεται στο λιμένα Θάσου και καλύπτει χώρο 100 m2.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα