Coca-Cola: Νέος γενικός διευθυντής στην Ελλάδα

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2006 14:20

O κ. Dirk Veryser ανέλαβε καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Region Manager Greece), διαδεχόμενος τον Marcos Agosti. Από το 2003, o κ. Veryser κατείχε τη θέση Region Manager της The Coca-Cola Company για τη Σιγκαπούρη & Μαλαισία, καθώς και τη θέση Γενικού Διευθυντή του εμφιαλωτή της εταιρείας στη Σιγκαπούρη, Frazer & Neave Coca-Cola. Επίσης, έχει διατελέσει Region Manager της The Coca-Cola Company Βελγίου την περίοδο 2000 με 2003.

Ο Dirk Veryser διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία στο χώρο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG) εταιρειών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Procter & Gamble, από το 1985 έως και το 1999, κατέχοντας υψηλές θέσεις στα τμήματα Marketing των προϊόντων της εταιρείας, σε πέντε διαφορετικές χώρες μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα για τέσσερα συνεχή χρόνια.

Είναι κάτοχος MBA από το University of Chicago ενώ διαθέτει δίπλωμα Commercial Engineer από το Catholic University of Leuven.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ελλάδα. Θεωρώ ότι η νέα μου θέση θα μου δώσει τη δυνατότητα να συμβάλλω ενεργά και ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και υλοποίηση των στόχων της εταιρείας στην Ελλάδα. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους νέους μου συνεργάτες για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν και να τους εκφράσω την ικανοποίηση μου που θα αποτελέσω μέρος μια τέτοιας δυναμικής ομάδας», δήλωσε ο Dirk Veryser κατά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα