Siemens: Εξαγορά της Kintec

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 12:37
UPD:12:38

Συμφωνία για την απόκτηση της Kintec A.E., παρόχου συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας με έδρα την Αθήνα, υπέγραψε σήμερα η Siemens στο πλαίσιο ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της στον κλάδο της ασφάλειας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην κοινοποιήσουν τους όρους και την τιμή της συναλλαγής.

Η εξαγορά τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών ανταγωνισμού.

Η Kintec έκλεισε με πωλήσεις 23 εκ. ευρώ το 2005 με περίπου 140 εργαζομένους. Η Kintec εδρεύει στην Αθήνα και διατηρεί επιχειρησιακές μονάδες στην Αίγυπτο, Κύπρο, Αρμενία, Αλβανία, FYROM και Βουλγαρία.

«Ο συνδυασμός της παγκόσμιας παρουσίας της Siemens με τις εξειδικευμένες πελατο-κεντρικές λύσεις της Kintec θα αποτελέσει μία βάση για την επέκταση των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας στο χώρο των μη-επανδρωμένων τεχνολογικών εγκαταστάσεων με την εφαρμογή «Intelligent Shelter», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, Πρόεδρος του Ομίλου Siemens Ελλάδος.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Τσιγκίρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Kintec AE, τονίζει ότι «η Kintec ως μέλος της οικογένειας της Siemens θα ωφεληθεί, αξιοποιώντας την οργάνωση και τις διαδικασίες ενός παγκόσμιου ηγέτη, αποκτώντας παράλληλα πρόσβαση και στις παγκόσμιες αγορές στις οποίες απευθύνεται η Siemens.»

Η Kintec θα παραμείνει ξεχωριστή επιχειρηματική οντότητα και θα συνεχίσει να λειτουργεί με την παρούσα διοίκηση και προσωπικό, «συνεχίζοντας να προσφέρει ένα κλίμα σιγουριάς στο τομέα των λύσεων ασφαλείας και διασφαλίζοντας τις άριστες σχέσεις με τους πελάτες της», πρόσθεσε ο κ. Τσιγκίρογλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα