QCM: Καμία εμπλοκή σε άλλη ελληνική εταιρεία, περιορίζονται οι απώλειες στη μετοχή της Ιntralot

Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 14:06
UPD:14:26
ffgroup.com

«Δεν εμπλέκεται σε άλλη ελληνική εταιρεία πέραν της Folli Follie». Αυτό ξεκαθαρίζει το fund QCM, διαψεύδοντας τη φημολογία, που είχε διαρρεύσει νωρίτερα στην αγορά. 

Όπως εξηγεί το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η σύντομη απάντησή του έρχεται στον απόηχο πληροφοριών ότι είχε βάλει στο μικροσκόπιό του και την Intralot, για την οποία και υποτίθεται θα εξέδιδε αναφορά σύστασης για σορτάρισμα. 

Η Intralot, που νωρίτερα είδε τη μετοχή της να υποχωρεί έως και 30%, καταγράφει αυτή την ώρα πτώση περίπου 12%, καθώς διαψεύστηκαν οι σχετικές οι πληροφορίες. 

Εν τω μεταξύ η QCM σε ανάρτησή της στο Twitter αποδίδει τα εύσημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την παρέμβασή της στην υπόθεση Follie Folli, υπογραμμίζοντας ότι η αντίδρασή της είναι από τις ταχύτερες, που έχει συναντήσει από εποπτικές αρχές. Aποφεύγει, ωστόσο, να σχολιάσει το αίτημα της Επιτροπής να δώσει και η ίδια αναλυτικές εξηγήσεις.

Όσον αφορά στην αναλυτική λίστα των καταστημάτων που έδωσ χθες στη δημοσιότητα η εισηγμένη Folli Follie το fund τονίζει ότι την εξετάζει προσεκτικά. 

Λίγο νωρίτερα, εν τω μεταξύ, είχαμε παρέμβαση και από τη Fosun, το μεγαλύτερη μέτοχο του FF Group. Σε μία σύντομη δήλωση στο Bloomberg ανέφερε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. 

Από την πλευρά της η FF προχωρά σε ενεργοποίηση προγράμματος επαναγοράς μετοχών, που είχε αποφασίσει τον περασμένο Ιούνιο η γενική συνέλευση, σε μία προσπάθεια να στηρίξει τη μετοχή της. Η πρωτοβουλία έρχεται, καθώς μετά την επίθεση της QCM έχει δει την κεφαλαιοποίησή της να συρρικνώνεται κατά περισσότερο από 500 εκατ. ευρώ. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα