Με πρόγραμμα επαναγοράς προσπαθεί να στηρίξει τη μετοχή η Folli Follie

Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 11:37
UPD:11:42

Να ενεργοποίησει πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών, που είχε αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση τον περασμένο Ιούνιο, αποφάσισε στις  6 Μαΐου το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία»  (FF Group), όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία να προτίθεται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών της εντός του χρονικού διαστήματος 24 μηνών από την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, δηλαδή έως τις 30 Ιουνίου 2019,  μέχρι κατ' ανώτατο όριο 6.636.413 (1/10) μετοχών.

Ειδικότερα κατά το χρόνο λήψης της ανωτέρω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας μπορούν να αγορασθούν 6.636.413 μετοχές της Εταιρείας κατ' ανώτατο όριο.

Επισημαίνεται στο επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η υλοποίηση ενός εγκεκριμένου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών δεν είναι υποχρεωτική. Επομένως η εταιρεία δύναται κατά τη διακριτική της ευχέρεια να μην υλοποιήσει το πρόγραμμα ή να προβεί σε αγορά μικρότερου αριθμού μετοχών από το ανώτατο όριο που ενέκρινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η ύπαρξη άλλων επενδυτικών ευκαιριών και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι προτίθεται να συμμορφωθεί σε σχέση με τη διενέργεια της αγοράς των ως άνω μετοχών με τα αναφερόμενα στο άρθρο 5 του Κανονισμού 2273/2003 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων σχετικά με την τιμή και τον όγκο των αγορών καθώς και με τα αναφερόμενα στο άρθρο 6 παρ. 1 του ίδιου Κανονισμού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα