Νέα σύννεφα στο Χ.Α.

Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 12:27
UPD:12:30
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι τάσεις ανάκαμψης δεν κράτησαν για πολύ στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Μετά την αρχική προσπάθεια να βρει στηρίγματα, ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται και πάλι σε τροχιά σημαντικής πτώσης, δυσκολευόμενος να κρατηθεί πάνω από τις 800 μονάδες. Η Folli Follie είναι εκ νέου ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνεδρίασης. Ενώ μεταξύ των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης, που συγκεντρώνουν το αγοραστικό ενδιαφέρον είναι αυτές των Grivalia Properties και Coca Cola. 

Στις 12:25 ώρα Ελλάδος ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 1,3% στις 800 μονάδες. Λίγο νωρίτερα είχε σημειώσει πτώση έως και 2% στις 793,80 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών υπερβαίνει τα 32 εκατ. ευρώ, υψηλά επίπεδα για αυτή την ώρα. 

Σφυροκόπημα δέχεται ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, με απώλειες σχεδόν 7%, ενώ μικρότερη του 1% είναι η πτώση για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης. 

Ο κλάδος εμπορίου εμφανίζει και πάλι απώλειες άνω του 9%, ενώ ισχυρότατες είναι οι πιέσεις σε εκείνον της τεχνολογίας (-13,5%). Σημαντική πτώση (περίπου 6%) και για τον κλάδου υγείας.

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα