Γ. Κουτσολιούτσος: Οργανωμένο σχέδιο κερδοσκόπων κατά του ομίλου FF Group

Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 19:39
UPD:07/05/2018 12:49
Wayne Zhou

«Θέλω να διαβεβαιώσω τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, τους μετόχους, τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τους εργαζόμενους ότι θα λάβω όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της αλήθειας και της εμπιστοσύνης στην εταιρεία που μετράει 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας» υπογράμμιζει.

Για άδικη επίθεση από κερδοσκόπους, που έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου προκειμένου να πλήξουν τον όμιλο και τους μετόχους κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωση του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FF Group Γ. Κουτσολιούτσος και γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προσφύγει αύριο πρωί στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα δεσμεύεται εντός της αυριανής ημέρας να κατάθεσει στις εποπτικές αρχές όλα τα στοιχεία, που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της επίμαχης έκθεσης, που την περασμένη Παρασκευή πυροδότησε τη βουτιά της μετοχής της εταιρείας, αλλά και να προβεί σε αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, δίνοντας στη δημοσιότητα τη λίστα με όλα τα σημεία πωλήσεων του brand Folli Follie.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, τους μετόχους, τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τους εργαζόμενους ότι θα λάβω όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της αλήθειας και της εμπιστοσύνης στην εταιρεία που μετράει 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας» υπογράμμιζει και προσθέτει ότι δεν θα επιτρέψει να κλονιστεί το όραμα του ομίλου από μία ομάδα, που έχει ως φιλοσοφία το σορταρισμα μετοχών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα