Τι είπε ο «προφήτης της Όμαχα» για το Bitcoin

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 22:45
UPD:22:50
REUTERS/RICK WILKING

 Στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της Berkshire Hathaway, ο «προφήτης της Όμαχα», όπως είναι γνωστός ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος για τις επιτυχείς προβλέψεις του, απέφυγε να κάνει εκτενή αναφορά, αλλά δεν παρέλειψε ένα καυστικό σχόλιο. Το Bitcoin είναι «πιθανότατα ποντικοφάρμακο» είπε χαρακτηριστικά.  

O Γουόρεν Μπάφετ εξακολουθεί να μην είναι οπαδός των κρυπτονομισμάτων και του Bitcoin. Στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της Berkshire Hathaway, ο «προφήτης της Όμαχα», όπως είναι γνωστός ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος για τις επιτυχείς προβλέψεις του, απέφυγε να κάνει εκτενή αναφορά, αλλά δεν παρέλειψε ένα καυστικό σχόλιο. Το Bitcoin είναι «πιθανότατα ποντικοφάρμακο» είπε χαρακτηριστικά.  

Από την πλευρά του και ο Τσάρλι Μάνγκερ, ο αντιπρόεδρος της Berkshire και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Μπάφετ σχολίασε πως οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μαρτυρούν «άνοια». 

Τον πεαρσμένο Ιανουάριο ο Μπάφετ προειδοποίησε τους επενδυτές για τη φρενίτιδα γύρω από τα κρυπτονομίσματα και τις επιπτώσεις της. «Μπορώ να πω σχεδόν με βεβαιότητα ότι θα έχει κακό τέλος» είχε πει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της Berkshire. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα