Στη συνδρομητική τηλεόραση εισέρχεται η Wind

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 14:18
UPD:14:20
wind.gr

Της Τέτης Ηγουμενίδη
[email protected]

Στη συνδρομητική τηλεόραση εισέρχεται η Wind με τη υπηρεσία Wind Vision η οποία απευθύνεται στους συνδρομητές της και παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Android TV με ενσωματωμένο το Netflix.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής παρουσιάζοντας τη νέα υπηρεσία πριν λίγη ώρα σημείωσε ότι αποτελεί έναν νέο πυλώνα ανάπτυξης που έρχεται να προστεθεί στον μετασχηματισμό της Wind καθώς και ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την εταιρεία που φέρνει μια νέα καινοτόμα πρόταση. 

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Wind αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου σε συνδυασμό με premium περιεχόμενο. 

Ο επικεφαλής της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έχοντας εργαστεί εντατικά για ενάμισι χρόνο και μέσα από σημαντικές επενδύσεις, παρουσιάζουμε σήμερα έναν νέο, τελείως διαφορετικό τρόπο να βλέπεις τηλεόραση και βίντεο περιεχόμενο. Μια νέα εμπειρία τηλεόρασης που παντρεύει τον κόσμο του Internet και της τηλεόρασης σε ένα περιβάλλον, που ενσωματώνει όλες τις επιλογές και συνδέει νοικοκυριά και μεμονωμένους χρήστες με το περιεχόμενο που επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν και από όποια συσκευή επιθυμούν». 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα