Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για την Εmporiki

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2006 17:58

«Πληροφορούμαι ότι κύκλοι του Υπουργείου Απασχόλησης ή και ο υπουργός Απασχόλησης, συνεχίζουν ανεπισήμως και ημι-επισήμως να προωθούν τη θεωρία των δήθεν παρακρατικών ενεργειών και μεθοδεύσεων και εκβιασμών από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ προς τα διοικητικά συμβούλια των Ταμείων.

Εάν ο κ. Τσιτουρίδης θυμήθηκε τα νιάτα του και την παλαιοδεξιά και ακροδεξιά ορολογία, τότε σίγουρα δεν κάνει καλό στο πολιτικό κλίμα γιατί οι απαντήσεις μας θα είναι πάντα συγκεκριμένες και αυτές που πρέπει να είναι.

Στην περίπτωση της Εμπορικής Τράπεζας, ξαναλέμε για πολλοστή φορά, η κυβέρνηση πουλά φθηνά σε σχέση με τις εκτιμήσεις των δικών της συμβούλων. Αυτό δε μπορεί να το δικαιολογήσει, γιατί τα στοιχεία τη διαψεύδουν όπως και αν τα διαβάσει κανείς.

Ολα τα άλλα χαρακτηρίζουν αυτούς που τα λένε. Ολα τα άλλα παραπέμπουν στο παρελθόν και τις παραδόσεις της Δεξιάς», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τσιτουρίδης και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης έκαναν λόγο για παρακρατικές μεθοδεύσεις, εκβιασμούς, απειλές.

Σήμερα ερωτηθείς ο κ. Τσιτουρίδης απάντησε: «Επειδή ζούμε όλοι σ' αυτήν την χώρα, θα σας παρακαλούσα να μείνετε στις δημοσίου χαρακτήρα παρεμβάσεις οι οποίες υπήρξαν. Μείνετε σ' αυτές και θα βγάλετε συμπεράσματα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα