ΣΕΠΕΕ: Έως 4 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής στη διεθνή έκθεση STYL-KABO

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:12
UPD:11:15

Η διεθνής έκθεση STYL - KABO αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. 

Τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης στη διεθνή έκθεση STYL - KABO στην Τσεχία θα οργανώσει ο ΣΕΠΕΕ. Θα είναι η 6η συνεχόμενη συμμετοχή που θα οργανώσει ο ΣΕΠΕΕ στην Τσεχία και θα λάβει χώρα από από 18 έως 20 Αυγούστου στο Μπρνο.

Η διεθνής έκθεση STYL - KABO αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. Διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια δύο φορές τον χρόνο τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στην τελευταία έκθεση του Φεβρουαρίου 2018 συμμετείχαν 241 εκθέτες - επιχειρήσεις, οι οποίοι παρουσίασαν περισσότερα από 800 brands από 15 χώρες.

Όσον αφορά τους εμπορικούς επισκέπτες, ο αριθμός τους ανήλθε σε 4.653 άτομα. Προέρχονται σε ποσοστό 90% από την Τσεχία ενώ το υπόλοιπο 10% προέρχεται από διάφορες χώρες και κυρίως από τις: Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία, Αυστρία και Σλοβενία. Τρεις στους τέσσερις επισκέπτες είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και κατασκευαστές. Τα προϊόντα που εκτίθενται στην έκθεση περιλαμβάνουν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα κάθε τύπου (κλασικά, casual, πλεκτά, μεγάλα μεγέθη κλπ), παιδικά, εσώρουχα - μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα.

Στην έκθεση του Φεβρουαρίου οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν οι: Axel Accessories, Estel Collection, Biston – Splendid, Pen-ky, Pink Label, Nicolas Fashion και Agora Leather. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΕΠΕΕ, τηλ: 2310-257075, email: [email protected].



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα