Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2006 10:23

Eγνατία Χρηματιστηριακή: «Αναμένεται πλάγια κίνηση, ενώ κάποια περαιτέρω άνοδος βραχυπρόθεσμα δεν πρέπει να αποκλείεται. Το επίπεδο των 3.900 μονάδων είναι ένα ισχυρό επίπεδο αντίστασης και η αύξηση του όγκου είναι απαραίτητη για υψηλότερα επίπεδα».

Fortius Finance: «Η υποχώρηση του ΓΔ χθες, δεν προκαλεί ανησυχίες στις τάξεις των επενδυτών, από τη στιγμή που η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική. Το θετικό σενάριο άλλωστε υποστηρίζει και η παραμονή του ΓΔ πάνω από τον απλό ΚΜΟ 200 ημερών, ο οποίος βρίσκεται στις 3.802 μονάδες.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε χαμηλότερα επίπεδα αρχικά, με τη ζήτηση για δεικτοβαρείς μετοχές σε χαμηλότερα επίπεδα να καθορίζει το εύρος και την φορά της κίνησης. Ζητούμενο είναι η διατήρηση του ΓΔ πάνω από τη στήριξη των 3.828 μονάδων και πολύ περισσότερο πάνω από τον απλό ΚΜΟ των 200 ημερών».

Euroxx: «Πτωτικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους την Τετάρτη... Μικτή εικόνα παρουσίασαν οι διεθνείς αγορές, με τον Dow Jones να καταγράφει απώλειες σε μία συνεδρίαση αναμονής για την απόφαση της FED για τα επιτόκια. Σήμερα αναμένεται η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. να κινείται παράλληλα με τις διεθνείς αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα