Η Zolotas στο ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο Κρήτης  

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 14:45
UPD:14:48
ne33pioneers.gr

Το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33 Pioneers διεξάγουν στις 18 Απριλίου, στο ξενοδοχείο IBIS Styles Hotel, το ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση της τεχνογνωσίας  σε αυτούς.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου για την επίτευξη της αριστείας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των προκλήσεων και των στρατηγικών διεθνοποίησης μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν αλλά και των βέλτιστων πρακτικών αυτού.

Οι εισηγητές είναι, μεταξύ άλλων, οι κάτωθι:

  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Digital & E-Business | INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO |neoecommerce.gr (ne33) - Θέμα ομιλίας:
  • Cross-Border E-Commerce: Μονόδρομος η Ανάπτυξη χωρίς σύνορα»
  • Φωτεινή Σκαπινάκη, Supply Chain Consultant |Logika 4PL – Θέμα ομιλίας: «E-Commerce Export from Logistics Perspective»
  • Νίκος Πλυτάς, E-Commerce Manager | Zolotas – Θέμα ομιλίας: «Με ποιο τρόπο η Zolotas εκμεταλλεύεται τη διασυνοριακή φύση του ηλεκτρονικού εμπορίου»

Σε δήλωσή του, ο εκδότης και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr Ευστάθιος Ιντζεΐδης ανέφερε ότι «αν και ο τζίρος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε άλλα μέρη του κόσμου είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι αυτός στην Ελλάδα, το διασυνοριακό ηλεκτρονικό επιχειρείν δεν έχει ενσωματωθεί στην στρατηγική των Ελλήνων εμπόρων. Δυστυχώς, οι Έλληνες έμποροι δεν έχουν κατανοήσει ότι η διεθνοποίηση μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδό τους, ενώ οι συμμετέχοντες σε αυτό εκτίθενται σε ένα έντονα διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθώς δεν υφίσταται μηχανισμός προστασίας της εγχώριας αγοράς».

Όπως συμπλήρωσε, «μάλιστα, εδώ και καιρό παρατηρούμε ότι οι πλατφόρμες – ηλεκτρονικά καταστήματα δισεκατομμυρίων, όπως αυτά της Amazon, της Alibaba, της Zalando, της Vente-Privee, της Yoox-Net-A-Porter, της Asos, της Zooplus και της Wish να “κλειδώνουν” τις ευρωπαϊκές αγορές και τους επιμέρους κλάδους του εμπορίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός και στην ήδη ανταγωνιστική εγχώρια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Ως εκ τούτου, η πώληση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και πελατοκεντρικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου στις αγορές του εξωτερικού θα πρέπει να αποτελέσει έναν από τους κύριους στρατηγικούς στόχους των ελληνικών επιχειρήσεων και των διοικήσεων τους».

Το ne33 ThinkTank του Ηρακλείου αποτελεί το 6ο κατά σειρά εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου και απευθύνεται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη έχουν παρακολουθήσει τις παραπάνω ημερίδες.

Την ημερίδα στηρίζουν η Speedex, η Netmechanics και η CleverServices.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο http://www.ne33pioneers.gr/event/ne33-thinktank-heraklio-2018/

Η εγγραφή στην ημερίδα γίνεται στο link https://www.eventora.com/el/Events/ne33-thinktank-heraklion18



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα