Νέο καταθετικό προϊόν από την Τράπεζα Χανίων

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 11:57
UPD:11:59
chaniabank.gr

Σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων, η Τράπεζα Χανίων προωθεί ένα καινοτόμο καταθετικό προϊόν. Κύριο στοιχείο του είναι η πρακαταβολική απόδοση των τόκων  στους καταθέτες. 

Πρόκειται για το νέο λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης «Εξαρχής», ο οποίος απευθύνεται τόσο σε φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα. Ως ελάχιστο ποσό κατάθεσης ορίζεται το ποσό των 1.000 ευρώ, με ελάχιστη διάρκεια κατάθεσης τους 3 μήνες και μέγιστη τους 12 μήνες. Οι τόκοι αποδίδονται προκαταβολικά κατά την έναρξη της συμφωνημένης διάρκειας της κατάθεσης. Σημειώνεται ότι διαθέτει προνομιακό επιτόκιο, το οποίο προσυμφωνείται κατά την έναρξη της κατάθεσης και παραμένει σταθερό μέχρι τη λήξη της.

Το νέο προϊόν έρχεται να προστεθεί στην ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων της τράπεζας μετά και την χαλάρωση των κεφαλαιακών περιορισμών, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Συνεταιρικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης. «Ο λογαριασμός προθεσμιακής κατάθεσης «Εξαρχής» αποσκοπεί στην ενίσχυση της παρουσίας της Τράπεζας στην αγορά καταθετικών προϊόντων και στην ικανοποίηση των σταθερών αλλά και νέων καταθετών προσφέροντας τους μια επιπλέον δυνατότητα» τόνισε ο κ. Μαρακάκης.

 

 

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα