Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2006 08:29

* ΕΞΠΡΕΣ: "Αναζωπυρώνεται ο "πόλεμος" λιανεμπορίου και βιομηχανίας. Παράλληλες εισαγωγές προϊόντων προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΕΣΜΕ Α. Αλεξάκης".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα επιχειρηματικά deals. Προ ανακατατάξεων η ακτοπλοΐα. Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για δύο εξαγορές στη Σοφοκλέους".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Οι λιανέμποροι κήρυξαν χθες τον πόλεμο στη ...βιομηχανία. Αιφνίδιος καβγάς με πλούσιο παρασκήνιο έξω από το υπουργικό γραφείο".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Υποχωρεί κατά 28,3% φέτος το έλλειμμα προϋπολογισμού. Λόγω αυξημένων δημοσίων εσόδων και μείωσης των τόκων".

Επιχειρηματικές συμφωνίες

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "η οικονομική δραστηριότητα μετά τις καλοκαιρινές άδειες επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς και οι επιχειρηματικές συμφωνίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μεγάλες ανακατατάξεις κυοφορούνται στην ακτοπλοΐα, ενόψει της πώλησης της συμμετοχής που έχουν οι Μινωικές Γραμμές στην Hellenic Sea Ways. Την ίδια στιγμή, η Πετζετάκις φαίνεται να είναι κοντά σε μία κρίσιμη συμφωνία".

Λιανέμποροι - Βιομήχανοι

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "με προαγγελία πολέμου μεταξύ λιανεμπόρων και βιομηχάνων έληξαν χθες οι διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας με τους εκπροσώπους των σουπερμάρκετ, των βιομηχανιών τροφίμων και των γαλακτοβιομηχάνων σε μια προσπάθεια συγκράτησης των τιμών".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα