Από την ΑΤΕbank οι επιδοτήσεις των αγροτών

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2006 09:56

Εγκρίθηκε, με κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, το αποτέλεσμα του ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση Υπηρεσιών, τήρησης, ταμειακής διαχείρισης και χρηματοδότησης του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ) στην ATEbank.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, η πρόταση της ΑΤΕbank συγκέντρωσε την υψηλότερη τεχνική βαθμολογία, τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά και την ομόφωνη απόφαση της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης, που συστάθηκε με κοινή απόφαση των Υπουργείων Οικονομίας-Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η απόφαση, όπως υποηραμμίζεται στην ανακοίνωση, αποτελεί επιβεβαίωση της σημασίας που δίνει η ΑΤΕbank στην υιοθέτηση διεθνών προτύπων που εξασφαλίζουν τον ποιοτικό τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης τραπεζικής εργασίας, δηλαδή των καταβολών κοινοτικών και εθνικών επιδοτήσεων προς δικαιούχους, που αφορά κατεξοχήν τους αγρότες μας.

Ο Διοικητής της ΑΤΕbank κ. Δημήτρης Μηλιάκος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, δήλωσε τα εξής: «Η ιδιαίτερα προνομιακή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προσφορά της ΑΤΕbank, είναι μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη της σταθερής στρατηγικής της Τράπεζας, να διατηρεί άρρηκτους τους δεσμούς της με τον Έλληνα Αγρότη, παρέχοντας συνολικές λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε έργα υποδομών, ανάπτυξης, νέων τεχνολογιών και καινοτομίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα