Αφιερωμένη στην καινοτομία η 71η ΔΕΘ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2006 19:25

Αφιερωμένη στην καινοτομία, η 71η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), θα εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η 71η ΔΕΘ, όπως τόνισε ο πρόεδρος της HELEXPO AE Αριστοτέλης Θωμόπουλος στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, είναι η πρώτη που μετά από χρόνια θα δεχθεί επισκέπτες στον ανακαινισμένο περιστρεφόμενο 4ο όροφο του Πύργου Τηλεπικοινωνιών, «του συμβόλου της πόλης και της έκθεσής μας, τον οποίο στο σύνολό του ανέλαβε η HELEXPO να λειτουργήσει και να αξιοποιήσει, μισθώνοντάς τον από τον ΟΤΕ μέχρι την 31η Μαρτίου 2012». Στο κεντρικό αφιέρωμα «Καινοτομία» η HELEXPO σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας παρουσιάζει σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών (μεταξύ αυτών αυτοκίνητα υδρογόνου, υποβρύχιας αρχαιολογίας, τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας).

Στη φετινή ΔΕΘ, μέγας χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ, συμμετέχουν περισσότεροι από 1.009 εκθέτες (έως σήμερα καταγραφή) άμεσοι και έμμεσοι από την Ελλάδα και 32 άλλες χώρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα