Αλογοσκούφης: «Ο σχεδιασμός του Δ' ΚΠΣ είναι συνολικός»

Για τα περί διεκδίκησης περισσότερων κονδυλίων του Δ' ΚΠΣ από τους υπουργούς Μεταφορών και ΠΕΧΩΔΕ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2006 14:40
UPD:14:46

«Ο σχεδιασμός του Δ' ΚΠΣ είναι συνολικός, όλα τα μέλη της κυβέρνησης έχουν σημαντικό ρόλο και στο σχεδιασμό και την υλοποίηση και το υπουργείο Οικονομίας έχει συντονιστικό ρόλο».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη συνάντηση που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν οι κ.κ. Λιάπης και Σουφλιάς για να διεκδικήσουν περισσότερα κονδύλια από το Δ' ΚΠΣ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «οι υπουργοί, σε αγαστή συνεργασία, ασχολούνται με το θέμα της διάθεσης των κονδυλίων του Δ΄ ΚΠΣ», διαψεύδοντας τις πληροφορίες περί διάστασης μεταξύ υπουργών για την κατανομή των κονδυλίων, επικαλούμενος μάλιστα επικοινωνία που είχε σήμερα με τους υπουργούς.

Όσον αφορά τον κίνδυνο απώλειας κονδυλίων του Γ' ΚΠΣ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και πολύ καιρό, για να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια από το Γ΄ ΚΠΣ και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στρεβλώσεων και αγκυλώσεων που παρέλαβε η κυβέρνηση».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα