Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2006 11:10

Praxis International: «Οι μέχρι στιγμής ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων δεν μας έχουν αφήσει ικανοποιημένους γεγονός που σε συνδυασμό με τα οριακά χαμηλότερα των αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας εκτιμούμε ότι θα οδηγήσει την αγορά προς χαμηλότερα επίπεδα τιμών».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά, με βάση του δείκτες παρουσίασε άνοδο, αλλά η πλειοψηφία των μετοχών κινήθηκε πτωτικά. ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΟΠΑΠ πραγματοποίησαν περίπου το 50% του συνολικού τζίρου και οι δύο πρώτες με τις επιδόσεις τους βοήθησαν στην διατήρηση της θετικής τάσης. Για σήμερα, ημέρα ολοκλήρωσης των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων, περιμένουμε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να δοθεί αποκλειστικά στα αποτελέσματα των εισηγμένων. Αν ακολουθήσουμε τις διεθνείς αγορές μάλλον θα έχουμε μία ακόμη θετική συνεδρίαση».

Euroxx: «Ο Γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους έκλεισε ελαφρά μειωμένος κατά 0,30% στην συνεδρίαση της Τρίτης... Κέρδη κατέγραψαν στο σύνολό τους οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές αγορές μετά την ανακοίνωση κυβερνητικής έκθεσης που έδειξε ότι η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη αναπτύχθηκε με μεγαλύτερο από τον αρχικά εκτιμώμενο ρυθμό. Για σήμερα η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α αναμένεται να κινηθεί σταθεροποιητικά με αυξημένες πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα