Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2006 10:17

Fortius Finance: «Θετική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη διάχυση του αγοραστικού ενδιαφέροντος στη μεσαία και τη μικρή κεφαλαιοποίηση, όπου οι αποδόσεις των σχετικών δεικτών (FTSE/ASE Mid 40 και FTSE/ASE Small Cap 80) είναι μεγαλύτερες του 25%. Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε, την κίνηση του ΓΔ γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με το ενδιαφέρον να παραμένει στη μεσαία και τη μικρή κεφαλαιοποίηση. Αν και η επόμενη αντίσταση είναι το ψυχολογικό όριο των 4.000 μονάδων, ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι η διακράτηση των 3.950 μονάδων από το ΓΔ».

Εγνατία Χρηματιστηριακή: «Αναμένουμε από το χρηματιστήριο να επιδείξει σταθεροποιητικές τάσεις στις προσεχείς συνεδριάσεις. Ο ΟΤΕ αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών σήμερα http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/06/1235125.htm ».

Aspis Securities: «Η Wall Street σηµείωσε µικρή άνοδο χθες καθώς ενισχύθηκε η µετοχή της Chevron. Οι ευρωπαϊκές αγορές κινήθηκαν πτωτικά καθώς οι επενδυτές προέβησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρείται πιθανό να υπάρξει άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια, ενώ δεν θα αποκλείαµε ρευστοποιήσεις κερδών στην εγχώρια αγορά».

Euroxx: «Για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους σημείωσε άνοδο καταγράφοντας κέρδη της τάξεως 0,24%... Μετά την αργία της Δευτέρας η Wall Street κατέγραψε κέρδη, χάρις στην υποχώρηση του πετρελαίου στα χαμηλά 11 εβδομάδων, όπως επίσης και στα καλά νέα από τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και εμπορευμάτων ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές υποχώρησαν από τα υψηλά τετραμήνου. Για σήμερα η χρονοσειρά του ΧΑ αναμένεται να κινηθεί ανοδικά διατηρώντας το θετικό momentum».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα