Entersoft Warehouse Management System. Η καινοτομία στην πολύπλοκη καθημερινότητα των Αποθηκών.

Sponsored content
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 10:38
UPD:22/02/2018 13:42

Το Entersoft WMS  είναι ένα λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας που απευθύνεται σε όλες τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώσουν και να παρακολουθήσουν τις αποθήκες και τα logistics τους. Βασικοί κλάδοι στους οποίους απευθύνεται είναι αυτοί του Χονδρεμπορίου και Διανομών, Βιομηχανίας και Μεταποίησης, καθώς και Λιανικού Εμπορίου.

Το Entersoft WMS, μέρος των λύσεων του Entersoft Business Suite, δίνει τη δυνατότητα σε μία επιχείρηση να αποφασίζει σχετικά με τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, να μειώνει την πολυπλοκότητα των λειτουργιών, να βελτιστοποιεί το κόστος, να διαχειρίζεται τους πόρους των αποθηκών και τέλος να μετράει την αποδοτικότητα της με τους ενσωματωμένους στο σύστημα δείκτες (KPIs).

Πώς λειτουργεί;

Με τη χρήση ενός σκάνερ, όλα τα προϊόντα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους αναγνωρίζονται κατά την παραλαβή, με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, επιτυγχάνοντας το ανώτατο επίπεδο ακρίβειας δεδομένων. Τα προϊόντα αποθηκεύονται, εντοπίζονται και μεταφέρονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αξιόπιστα στην έδρα του πελάτη.

Ακόμα και όταν δεν είναι δυνατή η χρήση ασύρματων συσκευών, η τεχνολογία Entersoft Touch εξασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες αποθήκης, από τη διαλογή και τη συσκευασία μέχρι την τιμολόγηση, είναι απόλυτα συγχρονισμένες για να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα και η παραγωγικότητα.

ENTERSOFT

Έχοντας ένα και μοναδικό σημείο αναφοράς για όλα τα σημαντικά δεδομένα που αφορούν τις παραγγελίες, με το Entersoft WMS επιτυγχάνεται το ελάχιστο κόστος προετοιμασίας παραγγελιών, ενώ οι δυνατότητες που παρέχονται για cross-docking πρακτικές και για την επιλογή της πιο αποτελεσματικής μεθόδου διαλογής, επιτρέπουν σε μία επιχείρηση να μειώσει τα κόστη αποθήκευσης και τους χρόνους απογραφής.

Συνδεσιμότητα με ERP προγράμματα

Σημαντικό στοιχείο του συστήματος είναι η ενιαία λειτουργία του με τα ERP συστήματα της Entersoft αλλά και με ERP άλλων κατασκευαστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο, το Entersoft WMS, όπως και όλα τα προϊόντα που αναπτύσσει η Entersoft, εστιάζουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη δυνατότητα για διεθνή ανάπτυξη των πελατών που θα τα επιλέξουν.

Λειτουργεί στον κεντρικό server (on-premises) και σε cloud εξαλείφοντας όλα τα σχετικά κόστη που αυτό συνεπάγεται. Παρέχεται ως προϊόν με άδεια χρήσης ή ως μέσο ενοικίασης (Software-as-a-Service) σε Microsoft Azure. Όσον αφορά το Entersoft WMS Mobile®, είναι πλήρως συμβατό με οποιοδήποτε υπάρχουσα υποδομή hardware, προστατεύοντας την μέχρι τώρα επένδυση.

Το σύστημα έχει εγκατασταθεί σε πλειάδα εταιρειών διαφορετικών κλάδων και μεγεθών μεταξύ των οποίων οι εταιρείες SHOP & TRADE, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΒΕΕ, ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ, ΑΜΒΥΞ ΑΕ, NORDIA (MARMOLINE), ΒΑΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ, ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΥΛΟΥ, FRESH LINE COSMETICS ενώ πολλά έργα βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης για εταιρείες των κλάδων διανομών, βιομηχανίας αγροτικών προϊόντων, εφοδιασμού ναυτιλίας, δομικών υλικών κλπ. καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτατο φάσμα λειτουργιών και κάθετων αγορών.

To Entersoft WMS είναι το λογισμικό που ήρθε στην επαγγελματική αγορά για να αλλάξει τα πάντα!



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα