Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Τόκυο το 2020 με την Blue Star Ferries

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 16:58
UPD:17:00
EPA/OLIVIER HOSLET

Του Λάμπρου Καραγεώργου

Από το 2008 αποτελούν ομάδα και μέχρι σήμερα έχουν μόνιμα χαραγμένη ρότα προς την κορυφή. Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ρίο το 2016, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία των σκαφών 470, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τους ιστιοπλόους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, που μετά από ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια βάζουν και πάλι στόχο ένα ακόμη μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκυο το 2020. Αυτή τη φορά χορηγό στην προσπάθεια τους θα έχουν και μία ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία επίσης πρωταγωνιστείς τις ελληνικές θάλασσες την Blue Star Ferries, θυγατρική του ομίλου Attica.

Σε συνέντευξη τύπου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018 στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star I» οι δυο κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι παρουσίασαν τα αθλητικά τους σχέδια για το μέλλον και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Attica κ. Σπύρος Πασχάλης εξήγησε γιατί η Blue Star αλλά και ο όμιλος στο σύνολο του, στέκεται δίπλα στους Έλληνες πρωταθλητές.

Ο Παναγιώτης Μάντης τόνισε ότι είναι σημαντικό οι Έλληνες αθλητές να έχουν χορηγούς εταιρείες πρώτες στο τομέα τους όπως είναι η Blue Star Ferries γιατί καταλαβαίνουν και τους πρωταθλητές και την προσπάθεια τους.

Ο Παύλος Καγιαλής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το Τόκυο με το παγκόσμιο πρωτάθλημα να ξεχωρίζει γιατί εκεί θα κριθεί και ποιοι θα πάνε στους Ολυμπιακούς.

Ο κ. Πασχάλης εξήγησε ότι πάντα ο όμιλος Attica ήταν δίπλα σε αθλητές της ιστιοπλοΐας καθώς στην προηγούμενη Ολυμπιάδα ήταν χορηγός της προσπάθειας της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου και πρόσθεσε ότι η εταιρεία επέλεξε τους δυο αθλητές για πρωτίστως για την προσωπικότητα τους την μαχητικότητα τους και δευτερευόντως για τις αναμφισβήτητες αθλητικές ικανότητές τους. Πρότεινε μάλιστα το νέο σκάφος που απέκτησαν οι δυο Ολυμπιονίκες να πάρει το όνομα «Ήθος» γιατί είναι μια από τις αξίες που διακρίνει τους δυο αθλητές και τον όμιλο Attica. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα