Zeus International: Διαχείριση του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:01
wikimedia commons/AMAPO

Τη διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου η Zeus International εξασφάλισε από τη Hilton Worldwide Franchising LP και με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία γίνεται η πρώτη που διαχειρίζεται ξενοδοχεία - μέλη δύο εκ των κολοσσών του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως (Wyndham, Hilton).

Από την έντυπη έκδοση

Τη διαχείριση του Hilton Garden Inn στην περιοχή Μαλπένσα στο Μιλάνο ανέλαβε η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International, από την 1η Φεβρουαρίου 2018. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα τοποθετημένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Μαλπένσα, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης, και έξω από την πόλη του Μιλάνο, ευνοεί τόσο τη χρήση για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής. Τη διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου η Zeus International εξασφάλισε από τη Hilton Worldwide Franchising LP και με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία γίνεται η πρώτη που διαχειρίζεται ξενοδοχεία - μέλη δύο εκ των κολοσσών του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως (Wyndham, Hilton).

Παράλληλα, η Zeus International, υλοποιώντας το αναπτυξιακό πλάνο, έχει ιδρύσει από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς γραφεία και στην Ιταλία, προχωρώντας σε ενδελεχή ανάλυση της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και μελέτη ξενοδοχείων στη χώρα εξερευνώντας μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες. Το Hilton Garden Inn, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο της Zeus International στην αγορά της Ιταλίας, διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων, καθώς και ένα καφέ.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έπειτα από τις απόλυτα επιτυχημένες αναπτύξεις ξενοδοχείων στη χώρα μας και management μονάδων στα Βαλκάνια και στην Κύπρο, πλέον επεκτείνουμε τη στρατηγική παρουσία μας στην απαιτητική αγορά της Ιταλίας. Αποδεικνύουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η ελληνική εμπειρία στα ζητήματα ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων μπορεί να αποτελέσει εξαγώγιμο “προϊόν”. Παράλληλα, συνεχίζουμε με την έρευνα και μελέτη περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς η επιτυχής πορεία των ξενοδοχείων που έχουμε αναλάβει αποτελούν παρακαταθήκη και σημείο αναφοράς για τους συνεργάτες μας». 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα