Coca - Cola 3E: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2006 11:22
UPD:11:24

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον υπέβαλε ο κ. Alexander (Sandy) R.C. Allan, μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. τα τελευταία πέντε έτη. Ο λόγος της παραίτησής του δεν έγινε γνωστός.

Διάδοχος του κ. Allan ορίστηκε ο κ. Alexander B. Cummings.

Ο κ. Cummings είναι πρόεδρος και γενικός διευθυντής λειτουργιών του Ομίλου Αφρικής της The Coca-Cola Company και είναι υπεύθυνος για τις λειτουργίες της εταιρείας στην Αφρική, που περιλαμβάνουν συνολικά 56 χώρες και εδαφικές περιοχές ανά την υφήλιο.

Γεννημένος στη Λιβερία της Δυτικής Αφρικής, ο κ. Cummings ξεκίνησε στην The Coca-Cola Company το 1997 ως περιφερειακός διευθυντής, στη Νιγηρία. Το 2000, ορίστηκε πρόεδρος της Διεύθυνσης Βόρειας & Δυτικής Αφρικής της The Coca-Cola Compnay. Ανέλαβε την τωρινή του θέση το Μάρτιο 2001.

Ο κ. Cummings είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Coca-Cola Africa Foundation και συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια του Αφρικανικού-Αμερικανικού Ινστιτούτου African-America, της Africare και του πανεπιστημίου Clarke Atlanta University. Διατελεί επίσης μέλος του Executive Leadership Counsil.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα