Επιτροπή Ανταγωνισμού: Επανεξέταση υποθέσεων

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2006 16:32
UPD:16:34

Τη σύσταση τριμελούς επιτροπής αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την επανεξέταση όλων των εισηγήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τον κ. Αδαμόπουλο, δίνοντας προτεραιότητα στις υποθέσεις που πρόκειται να εξετασθούν στο άμεσο μέλλον, για να μην ανακοπεί ο ρυθμός εργασιών της Αρχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό της κ. Σ. Ζησιμόπουλο για τα θλιβερά γεγονότα και τις κατηγορίες που αποδίδονται στον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Επιτροπής, κ. Π. Αδαμόπουλο.

«Τόσο τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού όσο και τα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού είναι αποφασισμένα με το έργο, τη δουλειά τους και το ήθος τους να υπηρετήσουν το νόμο και το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Σ. Ζησιμόπουλος.

«Δεν μπορεί το συγκεκριμένο περιστατικό, παρόλη τη σοβαρότητά του, να έχει ως αποτέλεσμα την συκοφάντηση συνολικά του έργου, της ακεραιότητας, του κύρους και του ρόλου της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ούτε την συκοφάντηση της ηθικής υπόστασης και του κύρους όλων όσων εργάζονται και υπηρετούν τον θεσμό αυτό», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα