Διαγωνισμός για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων πλοηγών, κυβερνήτη και μηχανοδηγών πλοηγίδων

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2006 16:51

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων πλοηγών, κυβερνήτη και μηχανοδηγών πλοηγίδων, ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αναλυτικά προκηρύχθηκαν:

Α) Η πλήρωση, με γραπτό διαγωνισμό, έξι κενών οργανικών θέσεων πλοηγών, του κλάδου Αρχιπλοηγών-Πλοηγών, των Πλοηγικών Σταθμών Πειραιά, Ηρακλείου, Ιτέας και συγκεκριμένα:

- Τέσσερις θέσεις στον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά.

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Ηρακλείου.

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Ιτέας.

Β) Η πλήρωση, με επιλογή, μίας κενής οργανικής θέσης του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων και τεσσάρων του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων των Πλοηγικών Σταθμών Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας και συγκεκριμένα :

- Μία θέση του κλάδου Κυβερνητών στον Πλοηγικό Σταθμό Πάτρας.

- Μία θέση του κλάδου Μηχανοδηγών στον Πλοηγικό Σταθμό Πάτρας.

- Δύο θέσεις του κλάδου Μηχανοδηγών στον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

- Μία θέση του κλάδου Μηχανοδηγών στον Πλοηγικό Σταθμό Κέρκυρας.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΕΝ, τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες, αναφέρονται αναλυτικά στις προκηρύξεις τις οποίες, μαζί με έντυπο αιτήσεως, μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Σχέσεων Διοίκησης Πολιτών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (Γρ. Λαμπράκη 150 - Πειραιάς), καθώς και από τις Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Ηρακλείου, Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας και Ιτέας.

Το κείμενο των προκηρύξεων έχει επίσης αποσταλεί για τοιχοκόλληση στους Πλοηγικούς Σταθμούς όπου προκηρύσσεται η πλήρωση των θέσεων και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.yen.gr (τοποθεσία Κατατάξεις-Προσλήψεις).

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 5η Οκτωβρίου 2006.

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για τις θέσεις όλων των Πλοηγικών Σταθμών, υποβάλλονται ή ταχυδρομούνται συστημένα (λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα ταχυδρομείου) μόνον στην Κεντρική Υπηρεσία ΥΕΝ/ Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού, Γρ. Λαμπράκη 150 - 185 18 Πειραιάς. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210.4170884 - 210.4191447, όλες τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 έως 13.30.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα