ΜΕΒΓΑΛ: Αναφορά πειθαρχικής δίωξης κατά του πρώην νομικού συμβούλου Κ. Μεταξόπουλου

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006 18:17

Αναφορά πειθαρχικής δίωξης κατά του πρώην νομικού της συμβούλου, δικηγόρου Κρίτωνα Μεταξόπουλου, κατέθεσε σήμερα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ.

Στη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία κάνει λόγο για «απαράδεκτη και πρωτοφανή στα δικηγορικά χρονικά συμπεριφορά» του πρώην δικηγόρου της εταιρείας, ο οποίος -όπως αναφέρει- «παραβιάζει κάθε έννοια δεοντολογίας, διατυπώνοντας ανυπόστατες κατηγορίες και ψεύδη εναντίον της ΜΕΒΓΑΛ και των στελεχών της».

Οπως αναφέρει, «ο κ. Μεταξόπουλος αφού συμμετείχε στην αποκάλυψη του εκβιασμού - όπως και ο ίδιος συμπαρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου της ΜΕΒΓΑΛ την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2006 - την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και λόγους υγείας και έκτοτε χυδαιολογεί εναντίον της ΜΕΒΓΑΛ διαψεύδοντας τον εαυτό του».

Και η εταιρεία προσθέτει: «Δημιουργεί ερωτηματικά γιατί ο πρώην νομικός σύμβουλος προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη για τον εκβιασμό, συσκοτίζει τα πραγματικά περιστατικά για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη και διευκολύνει έτσι τους ενόχους».

«Η στάση μας υπήρξε από την αρχή ξεκάθαρη. Καταγγείλαμε τον εκβιασμό που επιχειρήθηκε εις βάρος μας, συνεργαστήκαμε με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Ελληνική Αστυνομία ώστε να αποκαλυφθούν οι εκβιαστές και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η ΜΕΒΓΑΛ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με σθένος της αξίες της, χωρίς κανένα συμβιβασμό», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα