Αδαμόπουλος: Eίχα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006 21:07

Τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρο Ζησιμόπουλο εμπλέκει στην υπόθεση ΜΕΒΓΑΛ, ο προφυλακισθείς Παναγιώτης Αδαμόπουλος, υποστηρίζοντας ότι τον είχε ενημερώσει για όλες του τις ενέργειες. Στην απολογία του ισχυρίζεται επίσης ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ χαρακτηρίζει «παραμύθια της Χαλιμάς», τα όσα είπε στην πρώτη του κατάθεση ο κουμπάρος του Κώστας Κωνσταντινίδης. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο κελί 22 της Α' Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.

«Για όλες μου τις ενέργειες είχα ενημερώσει -όπως όφειλα- και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρο Ζησιμόπουλο. Κατανοώ δυστυχώς τη φοβία του, να παραδεχθεί οποιαδήποτε γνώση του. Η αλήθεια όμως είναι ότι γνώριζε, ότι χρησιμοποιούσα τρίτα πρόσωπα, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ύπαρξη του καρτέλ», είπε στην απολογία του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού υποστήριξε σήμερα ότι ο Αδαμόπουλος «κάτι έπρεπε να πει, για να βγει από την δύσκολη θέση».

Ο Αδαμόπουλος παρουσιάζεται ως θύμα των οικονομικών συμφερόντων και διερωτάται πώς ο πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ δέχθηκε, όπως καταγγέλλει, να δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε κάποιον άγνωστο. Επικαλείται δε και την χειρόγραφη επιστολή του κ. Πέτρου Παπαδάκη, αφήνοντας αιχμές και για τον μέχρι πρότινος νομικό σύμβουλο της εταιρείας. «Γιατί να γραφτεί και να αποσταλεί αυτό το φαξ; Αφού ο Παπαδάκης έχει ενημερώσει τον Κ. Μεταξόπουλο τηλεφωνικώς από την προηγούμενη ημέρα κι εκείνος έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Επιτροπής. Μήπως ο Μεταξόπουλος έκλεισε μόνος του, κρυφά από τον Παπαδάκη, αυτό το ραντεβού;», αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα.

Alpha TV



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα