Διορισμός Αδαμόπουλου - Αναγνωστόπουλου μέρες πριν τη σύλληψή τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα - Αμεση απάντηση Τσιτουρίδη
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2006 11:15
UPD:11:16

Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση εκβιασμού της ΜΕΒΓΑΛ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, διόρισε τον προφυλακισθέντα Παν. Αδαμόπουλο σε επιτροπή αξιολόγησης δημόσιου διαγωνισμού, με αναπληρωτή του, μάλιστα, τον -επίσης προφυλακισμένο- Πανάγο Αναγνωστόπουλο, μόλις πέντε μέρες πριν από τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο διορισμός τους έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου. Αμφότεροι τοποθετήθηκαν σε έμμισθη θέση σε ειδική επιτροπή για την αξιολόγηση διαγωνισμού με σκοπό τη διαφημιστική υποστήριξη κοινοτικού προγράμματος για την ισότητα των ευκαιριών και την απασχόληση («Equal»).

Από την πλευρά του ο υπουργός Απασχόλησης με σημερινή του δήλωση http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/19/1242712.htm , επισημαίνει ότι «έως ότου, με κυβερνητική πρωτοβουλία, αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Αδαμόπουλος εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού, στο πρόσωπο του κ. Αδαμόπουλου, όπως επίσης του κ. Αναγνωστόπουλου, συνέτρεχαν τα εχέγγυα κύρους και αντικειμενικότητας, κάτι το οποίο θα μπορούσε να ισχύει και για πολλούς άλλους που είχαν επιλεγεί για τέτοιες θέσεις».

«Η συστηματική προσπάθεια κάποιων να επιμένουν να με εμπλέκουν σε μία υπόθεση για την οποία ουδεμία ευθύνη θα μπορούσα να έχω εκτιμώ ότι είναι απολύτως ατελέσφορη και δεν είναι καθόλου δίκαιο να συνεχίζεται», παρατηρεί ο υπουργός Απασχόλησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα